Premierul Cîțu îi pune la punct pe „slugile lui Dragnea”: Ciolacu, Stănescu, Grindeanu și Tudose!

Şeful Executivului Florin Cîţu a mers luni, de la ora 17:00, în plenul Camerei Deputaţilor, la solicitarea PSD, pentru a oferi explicaţii despre bugetul de stat pentru acest an. Dezbaterile politice au tema „Bugetul tăierilor: moartea economică a României!”.

„De fiecare data cand sunt invitat in Parlament vin si raspund. In acelasi timp, romanii ar trebui sa stie ca aceasta initiativa a griupului PSD nu are legatura cu bugetul, m-au chemat sa vada cat resizst eu la injutraturi. Acest prim-ministru rezista. Cine ma contesta pe mine? Marcel Ciolacu, Paul Stanescu, Sorin Grindeanu, Mihai Tudose? Toti slugile lui Liviu Dragnea si Valcov.

Marii ganditori economici, Marcel Ciolacu si Paul Stanescu, ei isi permit sa vina cu amendamente la buget. Amendamente care insmate fac 6% din PIB. Si ce e aproape tradare este ca propun sa nu mai platim contributia la UE. Nu voi permite PSD sa interfereze cu parcursul european al Romaniei.

Avem prima data dupa 30 de ani un buget responsabil, recunoscut de toate institutiile europene. In ciuda celei mai mari crize din ultima suta de ani, v-am demonstrat cum se face economie.

Va vom demonstra ca vom face reforma”, a spus Florin Cîţu în plenul Camerei Deputaţilor.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.