Trei deputați AUR vor eliminarea obligativității măștii în spații publice

0

Parlamentarii AUR doresc să scoată masca de protecţie din spaţiile publice. De-a lungul timpului politicienii din partidul lui George Simion au militat public pentru ca masca de protecție să nu mai fie obligatorie în spațiile publice.

Deputații din Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) au depus în Parlament un amendament care ar elimina obligativitatea purtării măștii în aer liber. Politicienii au trecut acum la fapte.

”Legea care obliga la purtarea măștii în spațiile publice deschise a ajuns la Comisia Juridică. Parlamentarii AUR au depus un amendament care ar limita purtarea maștilor la spațiile închise și instituțiile publice. Suntem singurul partid parlamentar care își asumă lupta cu măsurile abuzive și exagerate luate de actualul guvern” , este mesajul postat pe pagina de Facebook a formațiunii.

Amendamentul amintit este asumat de trei deputați AUR, după cum se vede în postarea lor: Raisa Enachi, care este şi autorul amendamentului, Ringo Dămureanu și Georgel Badiu. În motivarea amendamentului, cei trei parlamentari susțin că „nu există studii de specialitate care să ateste că purtarea măștilor timp îndelungat ca fiind una pozitivă, cu aport decisiv și substanțial în combaterea oricărei

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.