Vicepremierul Dan Barna „dezumflă” scandalul (artificial) privind „ochelarii căzuți de pe pupitru”

Vicepremierul Dan Barna a catalogat drept „o întâmplare absolut banală” momentul în care un angajat al Camerei Deputaţilor a fost chemat să-i ridice ochelarii. Liderul USR a spus că s-a gândit să ridice ochelarii după terminarea intervenţiilor din plen.

Dan Barna a dat explicaţii despre momentul în care un angajat al Camerei Deputaţilor a fost chemat să-i ridice ochelarii.

„Este o întâmplare absolut banală. Ascultându-l pe domnul Ciolacu, mi-au căzut ochelarii de pe pupitru și i-am lăsat acolo, gândindu-mă că o să-i iau în momentul în care se vor termina intervențiile, că mi se părea ciudat să mă ridic atunci. Am spus că oricum nu trec pe acolo parlamentari. Dar colega de alături a observat și a avut inițiativa să-i facă semn unui coleg din staff-ul Camerei (Deputaților – n.r.), pe care l-a rugat să vină să ridice ochelarii. Omul a venit, m-a întrebat unde sunt și i-am spus că sunt acolo, jos, în față. I-a luat, mi i-a dat și i-am mulțumit. Subiect încheiat”, a declarat vicepremierul Dan Barna.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.