Marcel Ciolacu susține protestele polițiștilor: „S-a ajuns prea departe!”

0

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus, despre protestele polițiștilor, că s-a ajuns prea departe fiindcă guvernanții nu vor să asculte revendicările acestora.

Marcel Ciolacu a spus, despre protestele polițiștilor, că s-a ajuns prea departe fiindcă guvernanții nu vor să asculte revendicările acestora.

Social-democrații vor sta de vorbă cu protestatarii, a dat asigurări Marcel Ciolacu, liderul PSD, pe Facebook.

„Am văzut că Iohannis și Cîțu nu au timp să îi asculte pe polițiștii care își cer în stradă drepturile. O facem noi la #PSD! S-a ajuns prea departe! Scenele de astăzi în care jandarmii se ceartă cu polițiștii la proteste sunt scandaloase și inimaginabile într-un stat normal. Trebuie pusă ordine în lucruri! Vom lucra împreună cu sindicaliștii din Poliție pentru ca legile care vizează sistemul de apărare și ordine publică să fie respectate de actuala guvernare”, a transmis Marcel Ciolacu.

Sute de sindicalişti au ieşit din nou în stradă. Sindicaliştii din Poliţie s-au adunat joi în faţa Palatului Cotroceni, revoltați că sporurile vor fi reduse. Jandarmii au intervenit şi le-au dat amenzi. De asemenea, au existat conflicte între forţele de ordine şi protestari. Şi în Piaţa Victoriei, dar şi în faţa Ministerului Transporturilor protestează sindicaliştii din Cartel Alfa, respectiv CFR-iştii.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.