George Simion pune „punctul pe i”: Curtea de Apel dă dreptate AUR. Școlile au fost închise ilegal!

Share:

Liderul AUR, George Simion, salută decizia Curții de Apel care dă dreptate formațiunii pe care o conduce și care arată, foarte clar, că școlile au fost închise ilegal! Mai mult, deputatul AUR susține, răspicat, că noile metode de raportare privind infectările cu COVID-19 au ca obiectiv aceleași restricții și, în consecință, AUR nu va accepta această situație.

Demersurile lui George Simion și ale colegilor lor arată că Alianța pentru Unirea Românilor continuă lupta pentru normalizarea și modernizarea României, dar și  pentru recredibilizarea clasei politice. Românii merită respect, implicare, competență, de la liderii politici. Iar AUR este decisă, prin reprezentanții săi, să răspundă uriașelor așteptări ale românilor.

Liderii Alianței pentru Unirea Românilor vor, prin implicarea totală în slujba cetățeanului, să pună punct nocivele compromisuri și să miște România în direcția dorită de fiecare dintre noi. În aceste condiții, teama actualei clase politice de George Simion, Claudiu Târziu, Sorin Lavric și alți parlamentari AUR este de înțeles.

George Simion și colegii săi au propus românilor o altfel de politică, una subordonată interesului național, una aflată, exclusiv, în slujba milioanelor de români. Iar candidații AUR au reușit printr-un discurs ferm, pro-România, să convingă sute de mii de români să le acorde votul.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.