Marcel Ciolacu, mesaj către premierul Cîțu: „Programul PSD este similar cu Planul Biden de scoatere a Americii din criză!”

0

Marcel Ciolacu susține că programul de guvernare prezentat de PSD cuprinde măsuri similare celor care se regăsesc în planul prezentat de Președintele SUA, Joe Biden, pentru scoaterea țării din criză. Liderul social-democraților vrea să dovedească, astfel, că soluțiile propuse de social-democrați sunt cele corecte.

Într-un mesaj postat pe Facebook, Ciolacu prezintă unele dintre măsurile din planul Biden. Printre acestea se află creșterea veniturilor populației și alocarea unor fonduri substanțiale pentru administrațiile locale și IMM-uri.

Amendamentele depuse de social-democrați la bugetul pe 2021 promovează astfel de măsuri, spune liderul PSD.

În contextul asemănărilor amintite, președintele PSD se întreabă, ironic: ”Oare democrații americani sunt iresponsabili, lansând un asemenea program de protejare a locurilor de muncă? Sau poate acesta este răspunsul CORECT pe timp de criză?”.

Ciolacu acuză din nou Guvernul că impune austeritatea prin măsurile luate și îi transmite un mesaj și premierului.
”Sunt sigur că premierul Cîțu, școlit în Statele Unite, va ieși azi și va da de pământ cu #socialiștii lui Biden care îndrăznesc să nege filozofia austerității!”, mai scrie liderul PSD.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.