Șoc în tenis: Hănescu l-a învins pe Nadal!

0

Victor Hănescu l-a învins pe Rafael Nadal. În 2003, când Nadal avea doar 17 ani, Hănescu l-a bătut pe iberic în prima rundă a calificărilor turneului Masters de la Paris, care se desfășura atunci pe carpetă.

Românul, 22 de ani atunci, s-a impus în tie-break-ul setului decisiv la capătul unui meci extrem de echilibrat, scor 5-7, 6-3, 7-6 (3).

Tenismenul român a vorbit despre victoria sa contra spaniolului, care însă nu apare pe site-ul oficial al ATP. „L-am bătut pe Nadal. A fost un meci strâns, 7-6, în decisiv. Eram la Paris, la un turneu Masters, în 2003 sau 2004. Nu știu de ce nu apare pe nicăieri, victoria cu Nadal. Am jucat cu el în calificări. L-am bătut, dar nu apare în statistici! Eu am jucat cu el în noiembrie, iar anul următor, în primăvară, el a câștigat Roland Garros.

Era pe un teren secundar, dar era plin de copii care voiau autografe de la el. Mă gândeam «Pentru cine or fi venit ăștia?». La vremea aia el nu juca atât de mult pe suprafețele rapide. Eu jucam foarte bine atunci.  Auzisem de el, era undeva pe locul 60, dar nu promitea atât de mult. Nu cred că și-a imaginat nimeni că o să domine tenisul mondial atât de mult”, a spus Hănescu, potrivit as.ro.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.