Clotilde Armand taie cheltuielile inutile din sectorul 1: Institutul Levantului, condus de Emil Constantinescu, transformat în școală!

0

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a anunţat că vrea ca sediul în care funcţionează Institutul Levantului, condus de fostul preşedinte Emil Constantinescu, să fie transformat în şcoală. Edilul afirmă că „nimeni nu ştie” ce face această instituţie, ci doar că „plătește salarii anuale de peste 500 de mii de euro”.

Clotilde Armand a explicat că vrea să ia transforme în şcoală clădirea din Sectorul 1 în care funcţionează Institut de Studii Avansate a Culturii și Civilizației Levantului, condus de fostul președinte Emil Constantinescu.

„Există o mare provocare pentru școlile din Sectorul 1 care sunt tot mai aglomerate. Ne dorim ca, în cel mai scurt timp posibil, să eliminăm supraglomerarea din clase pentru ca elevii noștri să învețe în condiții civilizate. Am trecut astăzi pe lângă o clădire situată la câțiva metri de Arcul de Triumf. Clădirea se numește Institutul Levantului. În perioada în care România era condusă de Dragnea a fost înființat acest Institut de Studii Avansate a Culturii și Civilizației Levantului condus de fostul președinte al României – dl. Emil Constantinescu.

Ce face această instituție?! Nimeni nu știe. Se știe doar că instituția plătește salarii anuale de peste 500 de mii de euro. Pentru ce?!”, a scris Clotilde Armand pe pagina ei de Facebook.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.