Diana Șoșoacă îi cheamă pe români la protestul anti-vaccinare din 7 martie. Senatoarea cere oprirea stării de alertă!

0

Diana Şoşoacă, senator neafiliat, care a fost exclusă din AUR, i-a transmis liderului PSD Marcel Ciolacu că îl aşteaptă la manifestaţia din 7 martie, însă i-a atras atenţia că participanţii nu vor purta mască de protecţie. Senatoarea a cerut de la tribuna Parlamentului să fie oprită starea de alertă în România, la fel cum s-a făcut în Cehia. 

„Mulţumesc domnule Orban, nu ştiam că ştiţi să număraţi până la un minut. Mă gândeam de ce nu luaţi de la televiziunile particulare la care aţi plătit 70 milioane euro şi să daţi bani la copii. Aud aici numai nonsensuri cu privire la un buget de care habar nu aveţi”, i-a spus Diana Șoșoacă președintelui Camerei Deputaților după ce a luat cuvântul la dezbaterile bugetului din Parlament.

„Opriţi odată starea de alertă cum a făcut Cehia şi o să vedeţi că merge bine România şi vedeţi ce fac inventatorii români””, a cerut senatoarea de la tribună.

Diana Șoșoacă a propus PSD să protesteze împotriva Guvernului alături de ea.

„Domnule Ciolacu, vă aștept cu mare drag la manifestația din 7 martie. Numai că vedeți că noi nu purtăm mască”, a precizat Diana Şoşoacă.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.