Donald și Melania Trump s-au vaccinat, în secret, împotriva Covid-19 în luna ianuarie

0

Donald Trump și soția sa Melania s-au vaccinat împotriva Covid-19 în luna ianuarie, când încă se aflau la Casa Albă, fără să facă public acest lucru, a declarat luni un consilier al fostului președinte american pentru CNN. Deocamdată nu se știe însă ce vaccin au primit cei doi.

Dezvăluirea vine după ce Trump și-a îndemnat susținătorii să se vaccineze împotriva virusului, în cadrul  discursului avut la CPAC (Conservative Political Action Conference), reuniunea anuală a activiștilor și oficialilor aleși republicani din SUA, spunându-le „cât de nedureros este vaccinul, astfel că toată lumea ar trebui să meargă să îl facă”.

El a făcut această declaraţie în pofida faptului că unii dintre simpatizanţii săi sunt deosebit de sceptici faţă de vaccinare.

Această încurajare a marcat o schimbare notabilă în declarațiile fostul președinte, întrucât în timpul mandatului său, Trump a tot negat gravitatea pandemiei și a evitat măsurile de siguranță precum distanțarea socială sau purtarea măștii.

Totodată, potrivit CNN, un oficial de la Casa Albă a spus la jumătatea lunii decembrie că lui Trump nu i se va administra un vaccin împotriva coronavirusului până când acesta nu va fi recomandat de echipa medicală de la Casa Albă. Oficialul a mai adăugat atunci că fostul președinte beneficia în continuare de cocktailul de anticorpi care i-a fost administrat în perioada în care a fost infectat cu Covid-19.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.