Congresul din 7 martie, „momentul zero” pentru revenirea PMP. Cristian Diaconescu va prelua șefia partidului!

0

PMP revine pe scena politică sub comanda lui Cristian Diaconescu. Foștii președinți ai partidului vor face parte din noua conducere în calitate de membri de drept, fără funcții nominale, informează evz.ro.

Cristian Diaconescu, viitorul președinte al partidului și vizat pentru o candidatură pentru Cotroceni. PMP va avea candidat la prezidențialele din 2024 precum și liste complete la alegerile locale și parlamentare de peste patru ani.

Reactivarea PMP pe scena politică va avea loc duminică, 7 martie, la Congresul care se va desfășura de la ora 12.00 la Hotelul Mara din Sinaia în regim mixt: 50 de lideri prezenți fizic, restul delegaților, prin participare on-line. Congresul PMP va alege noul președinte care va candida la pachet atât  cu Moțiunea  “România Respectată” cât și cu noua organigramă de conducere. Cristian Diaconescu, diplomat cu rang de ambasador, de formație jurist, fost judecător, fost ministru de Justiție și de Externe este singurul candidat la șefia PMP.

Noua organigramă propusă de Diaconescu cuprinde funcția de președinte și 44 de funcții secundare de conducere, cu liderii nominalizați. Acesta a pregătit și un “guvern din umbră” compus din 12 vicepreședinți, marea majoritate, foști miniștrii, care vor conduce Departamentele de Specialitate ale partidului. Printre viitorii vicepreședinți se află Mihail Neamțu, Cătălin Avramescu, Florian Bichir, Valerian Vreme, Ion Ariton, Gheorghe Ialomițeanu, Dorel Onaca. Foștii președinți ai PMP sunt membri de drept ai noii structuri de conducere, fără funcție nominală.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.