Liberalul Sebastian Burduja salută adoptarea bugetului de stat pentru 2021: “Am votat pentru dezvoltarea țării prin investiții, locuri de muncă și meritocrație!”

0

Proiectul de buget de stat pentru anul 2021 a trecut de votul Parlamentului. Toate tentativele PSD de a boicota/tergiversa intrarea în vigoare a noului buget s-au dovedit un răsunător eșec. România va avea, astfel, șansa modernizării, dezvoltării, reformării.

Deputatul PNL, Sebastian Burduja, a menționat, după vot, că, astăzi, „avem o oportunitate unică să ridicăm România mai sus decât a fost vreodată”.

„Final fericit: avem buget pentru România! Dupa zile lungi și nopți albe, am votat astăzi (n.r.-marți) pentru dezvoltarea țării prin investiții, locuri de muncă și meritocrație! Avem 84 de miliarde de euro de la Comisia Europeană, avem o oportunitate unică să ridicăm România mai sus decât a fost vreodată. Pentru că mai avem ceva: oamenii minunati ai acestor locuri, care merită să rămână într-o țară de care să le fie drag din nou.

Dragi români, vom reuși, e doar o chestiune de timp. Cu o condiție: să nu depunem nicio clipă armele. Înainte, împreună”, a precizat, pe pagina sa de Facebook, liberalul Sebastian Burduja, vicepreședintele Comisiei pentru Buget-Finanțe, Sebastian Burduja.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.