Patru în cursa pentru președinția Federaţiei Române de Ciclism

0

Alexandru Ciocan, Traian Vasile Goga, Mariana Macovei şi Szabolcs Sebestyen candidează pentru postul de preşedinte al Federaţiei Române de Ciclism (FRC) rămas vacant după numirea lui Eduard Novak în funcţia de ministru al Tineretului şi Sportului.

Conform site-ului oficial al FRC, alegerile vor avea loc în cadrul Adunării Generale Ordinare şi de Alegeri programată la 13 martie 2021, de la ora 10:00, la Hotel Select din Sibiu.

Alexandru Ciocan (42 de ani) a fost ciclist de performanţă, multiplu campion naţional cu nenumărate participări la Tururile României, Greciei, Bulgariei şi Turciei. După retragerea din activitate a fost antrenor, organizator de competiţii de şosea, dar şi comentator al competiţiilor de ciclism de la Eurosport.

Traian Vasile Goga (32 de ani) este secretarul general în exerciţiu al Federaţiei Române de Ciclism, dar în trecut a activat şi în funcţia de director al departamentului de organizare evenimente al FRC.

Mariana Macovei (37 de ani) este arbitru de ciclism şi triatlon, iar în prezent ocupă poziţia de manager de proiect în cadrul Asociaţiei pentru Promovarea Turismului din Oradea.

Szabolcs Sebestyen (28 de ani) a fost ciclist de performanţă, el activând în perioada 2011-2018. După retragere a devenit administratorul clubului CS Intersport, iar în prezent este managerul echipei continentale Team Novak, antrenor la Novak Cycling Academy şi organizator de competiţii.

Pentru cele două posturi de vicepreşedinte şi-au depus candidaturile şase persoane: Carmen Băbăiţă, Ovidiu Burghelea, Ovidiu Dănciuţ, Viorel Grosu, Mariana Macovei şi Cătălin Sprînceană.

De asemenea, în cadrul AG se vor alege şi trei membri simpli în cadru Consiliului de Administraţie. Pentru aceste trei posturi vor candida următoarele 12 persoane: Victor Bănescu, Bogdan Brînză, Vasile Ciofu, Tudor Geangălă, Geza Kinda, Ştefan Laibner, Mariana Macovei, Sorin Matican, Lucian Matra, Mihai Florin Popa, Ovidiu Simen şi Daniel Sârdan.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.