Gabriela Firea pune tunurile pe Raluca Turcan: „Riscă să lase țara fără profesori și medici!”

0

Raluca Turcan, ministrul Muncii, este atacată de senatorul PSD Gabriela Firea, care spune că, prin ideea interzicerii cumulului salariului cu pensia, se încearcă mascat creşterea vârstei de pensionare de la 65 de ani, la 70 de ani.

Gabriela Firea susţine că ideea că prin cumulul pensiei cu salariul un angajat ar primi două venituri de la stat este o manipulare, pentru că pensia nu este venit de la stat, ci un drept câştigat prin contribuţie.

„Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a reușit performanța de a-și ostiliza până și colegii de guvernare de la USR, dar și pe ministrul Învățământului, Sorin Cîmpeanu. Atrag, din nou, atenția, ministrului Muncii că riscă să lase țara fără profesori și medici, dacă persistă în ideea de a institui o interdicție a cumulului pensie-salariu.

Doamna Turcan, nu aveți dreptul să-i cereți unui profesor sau unui medic să renunțe la pensia pentru care a contribuit până la vârsta de 65 de ani!

Iar, înainte de a-i trimite acasă pe bugetarii care au împlinit 65 de ani, poate vă uitați puțin la vârsta medie a dascălilor și medicilor din mediul rural! Dacă ei pleacă, pe cine puneți în locul lor?!”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.