Liderul AUR, George Simion, trage un nou semnal de alarmă: „Proiectul legii vaccinării obligatorii trebuie respins!”

Share:
Liderul AUR, George Simion, continuă lupta împotriva vaccinării obligatorii. „Proiectul legii vaccinării obligatorii din 2017 trebuie respins. Conform acestuia, cu toții, nu doar copiii, vom putea fi vaccinați, indiferent dacă vrem sau nu vrem, doar la un ordin de ministru. Atât. La ordinul unui Vlad Voiculescu, Nelu Tătaru sau Raed Arafat, indiferent de ce părere aveți sau ce contraindicații aveți, dvs și copiii dvs veți fi vaccinați”, a avertizat deputatul AUR.

Reamintim că, recent, partidul AUR a anunțat că decizia Comisiei Europene de a introduce un pașaport european de vaccinare COVID este una discriminatorie deoarece se va limita libertatea de mișcare a cetățenilor europeni.

Conform AUR, în condițiile în care măsura va fi adoptată, atunci se vor crea două categorii de cetățeni. Mai exact, cei care se vor bucura de libertate și cei care vor fi sancționați.

„Anul trecut am participat la mitingul din parcul Izvor care cerea Parlamentului să mențină vaccinarea opțională(contra PL-x 399/2017). Pe 22 februarie 2021 am retrimis la comisie legea respectivă care urma să intre la vot (ca lider de grup parlamentar, în comitetul liderilor). În anul care s-a scurs, lucrurile au luat-o razna. În Parlament vin multe ordonanțe și legi care propun măsuri restrictive, care contravin drepturilor fundamentale, de data aceasta motivul fiind pandemia.

DA, suntem în mijlocul unei crize: sanitare, economice și sociale. Dar cea mai importantă criză pe care o traversăm este cea a libertății noastre. Proiectul legii vaccinării obligatorii din 2017 trebuie respins. Conform acestuia, cu toții, nu doar copiii, vom putea fi vaccinați, indiferent dacă vrem sau nu vrem, doar la un ordin de ministru. Atât. La ordinul unui Vlad Voiculescu, Nelu Tătaru sau Raed Arafat, indiferent de ce părere aveți sau ce contraindicații aveți, dvs și copiii dvs veți fi vaccinați. Aveți încredere să vă lăsați sănătatea la mâna unui ministru, oricare ar fi el? Dacă se va adopta această lege, atunci vor putea să impună ORICE altceva, pentru că precedentul a fost creat. Va fi primul pas spre dictatură, pentru că așa cum spunea un domn: cei care nu aleg să se vaccineze vor fi IZOLAȚI din societate. Vor fi considerați nedemni să mai circule, să mai muncească, să mai trăiască.
La fel, trebuie respinse din fașă orice tentative de pașaport de vaccinare și de limitare a libertăților. Singuri în Parlament nu vom reuși, suntem prea mici încă. E nevoie de voi, cei care puteți, să ieșiți și să luptați pentru libertate. Așa că vă rog și vă cer: veniți duminică, 7 martie, 15:00, în fața Parlamentului pentru a protesta ca societate civilă(fără partizanat politic), la chemarea Alianței Părinților. Nu împotriva vaccinării, dar pentru LIBERTATEA de a decide”, a precizat, pe pagina de Facebook, liderul AUR, George Simion.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.