Ludovic Orban, susținere masivă, în teritoriu, pentru un nou mandat de președinte PNL. Și liberalii vrânceni merg pe mâna lui Orban!

Share:

Biroul Politic Județean al PNL Vrancea a decis susținerea lui Ludovic Orban pentru un nou mandat de președinte al Partidului Național Liberal.

Biroul Politic Județean al Partidului Național Liberal Filiala Vrancea a luat astăzi, în unanimitate, decizia de susținere a candidaturii lui Ludovic Orban pentru un nou mandat de lider al partidului.

Președintele PNL Vrancea, Cătălin Toma, a supus dezbaterii acest subiect în cadrul ședinței BPJ, iar liberalii vrânceni au votat cu toată încrederea ca filiala să fie alături de Ludovic Orban în demersul pentru câștigarea unui nou mandat. ”Înaintea alegerilor anterioare, PNL Vrancea a fost prima filială liberală din România care și-a anunțat susținerea pentru actualul și viitorul președinte, așa că ne menținem pe aceeași linie de seriozitate și încredere pe care am adoptat-o și până acum”, a precizat liderul filialei liberale.

„La ședința de astăzi parlamentarii liberali de Vrancea, deputații Ion Ștefan și Ionel Dancă, au evidențiat rolul extrem de important pe care Ludovic Orban l-a avut în susținerea proiectelor de investiții care au vizat Vrancea în ultimii ani. De altfel, fostul ministru Ion Ștefan l-a avut ca partener pe președintele PNL Ludovic Orban, pe care a contat de fiecare dată atunci când a luat decizii favorabile proiectelor ce au vizat și vizează dezvoltarea județului.

Decizia de susținere a domnului Ludovic Orban a fost transpusă într-o scrisoare semnată în unanimitate de către membrii Biroului Politic Județean prezenți astăzi la ședință.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.