Sistemul de energie termică din Capitală, o prioritate pentru Nicușor Dan: „Va fi creată o centrală provizorie la fostul CET Titan!”

0

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, susține că, în urma discuțiilor pe marginea situației energiei termice din București, s-a convenit asupra necesității creării unei centrale provizorii la fostul CET Titan, care va permite furnizarea căldurii și apei calde la parametri optimi.

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a avut joi discuții cu conducerea Ministerului Energiei, dar și cu reprezentanți de la Elcen și Termoenergetica, referitor la situația sistemului de energie termică din București.

„Am convenit cu ministrul Energiei, Virgil Popescu, asupra necesității creării unei centrale provizorii la fostul CET Titan. Circuitul apei dinspre CET Sud și zona de nord este foarte lung. Din acest motiv, se reduce presiunea apei, ceea ce duce la furnizarea căldurii sub parametrii normali”, a anunțat Nicușor Dan la finalul discuțiilor.

Nicușor Dan susține că centrala provizorie va permite furnizarea căldurii și apei calde la parametri optimi și va reduce considerabil avariile la rețeaua de termoficare.

De asemenea, primarul general, Nicușor Dan, a anunțat că au început deja lucrările de reparații la 15 kilometri de conductă din totalul de 53 prevăzuți în acest an, iar pentru alți 40 de kilometri vor fi demarate licitațiile.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.