Senatorul AUR, Claudiu Târziu, demontează diversiunea „Ancuța Cârcu-lider AUR”: „Nu a fost niciodată membru al partidului!”

Share:

Copreședintele AUR, Claudiu Târziu, a declarat, vineri, la Realitatea PLUS, că Ancuța Cârcu nu este și nici nu a fost membru al partidului, și că nici măcar nu o cunoaște, deși aceasta susține că este membru AUR și că a și vorbit chiar cu el, la telefon, anul trecut. Claudiu Târziu o acuză pe Ancuța Cârcu pentru „acest scandal de presă”, cu care ar dori doar să facă rău AUR, „agățându-se de imaginea partidului”.

Copreședintelele AUR, Claudiu Târziu, a negat, vineri, că Ancuța Cârcu ar face parte din AUR și o acuză că de fapt dorește să se folosească de imaginea partidului în acest scandal. Reacția acestuia vine după acuzațiile grave ale Ancuței Cârcu, acuzată într-un dosar de proxenetism. Aceasta spune că este membru AUR și a afirmat că liderii partidului se dezic de ea. Ancuța Cârcu a respins și acuzațiile aduse în dosarul supranumit ”Proxeneții de Tenerife”, în timp ce Judecătoria Turda a emis, vineri, mandat de arestare preventivă pe numele ei și a altor patru persoane.

„Despre doamna Cârcu eu nu am ce să vorbesc. Eu nu accept să vorbesc despre dna Cârcu, nu o cunosc, nu este membru al partidului nostru, nu a fost niciodată membru al partidului. Dacă dânsa susține altceva,  o invit să facă dovada cu acte. Pur și simplu nu stiu de ce și-a agățat imaginea de partidul nostru, pentru că ea nu a fost în nicio filială, nici la Bistrița, nici la Galați unde pretinde că s-a înscris. Nu există nimeni din conducerea acestor două filiale sau din conducerea centrală care să fi știut de vreu document de aderare la partidul nostru.

Habar n-am de ce-și leagă imaginea de partidul nostru! Altfel decât dacă vrea sa facă rău acestui partid.

Nu știu ce probleme are, îi doresc să le limpezească cât mai repede. Nu știu daca e sau nu vinovată, nu e problema mea”, a declarat vineri, Claudiu Târziu, într-un dialog telefonic aprins cu Ancuța Cârcu, în emisiunea „100%”, la Realitatea PLUS.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.