Victor Ponta își pregătește revenirea politică!

0

Victor Ponta rămâne, în ciuda contestatarilor săi, tot mai organizați și mai numeroși în ultima perioadă, o nucă tare. Înfrângerea din 6 decembrie a reprezentat pentru el o lecție dureroasă. Din care, sunt convins, a învățat mult. Retragerea sa de la șefia partidului nu reprezintă o abdicare politică. Ci o retragere demnă cel puțin pentru moment. Victor Ponta are incontestabile calități de lider. Are, încă, o notorietate uriașă. Guvernarea Ponta a fost, o spun nu puțini specialiști, cea mai eficientă dintre guvernările postdecembriste în ciuda faptului că premierul Ponta, pe atunci, era extrem de tânăr!

Politica are nevoie de Victor Ponta. De oameni ca Victor Ponta. Se anunță patru ani grei pentru România. O guvernare PNL-USR-PLUS-UDMR va fi una plină de scandaluri și interminabile lupte pentru Putere. PSD nu se poate constitui într-o alternativă viabilă. AUR, de asemenea. Tocmai de aceea, sunt convins că Ponta va reveni, luându-și revanșa politică. Și va oferi o uriașă surpriză, de această dată în sens pozitiv, la alegerile prezidențiale din 2024…

În ciuda eșecului din 6 decembrie, în urma căruia Pro România a ratat intrarea în noul Parlament, Ponta și partidul pe care l-a înființat și care are, astăzi, mii de primari, consilieri locali și județeni, dar și reprezentare în Parlamentul European, mai au multe de spus.

Victor Ponta va merge mai departe. Și va reveni, la momentul potrivit, în politica de vârf. Vom asista la o revanșă politică pe care Victor Ponta o merită cu vârf și îndesat.

De altfel, Victor Ponta a vorbit, recent, despre viitorul său în politică. Fostul premier își dorește să revină în PSD, partid despre care afirmă că va câștiga fără drept de apel viitoarele alegeri, în 2024.

Fostul premier al României a recunoscut că proiectul său ”Pro România” a eșuat, obținând mai puțin de 5% din voturi la alegerile parlamentare, informează Romaniatv.net.

”Eu cred că PSD va câștiga următoarele alegeri. Cred că ar trebui să ne preocupăm toți să fie pregătiți, să aibă o echipă. Eu, în 2011, am fost pregătit, singura diferență e că mă așteptam să ajung (premier n.n.) în decembrie, nu în mai (2012 n.n.), dar eu am fost luat și școlit din 2002”.

Victor Ponta își dorește să se întoarcă în PSD: ”Nu am zis asta niciodată, unde să mă duc, în PNL, în USR…? Dacă mai fac politică, o fac la Pro România, care o poate face singură, dar uite că nu am prea reușit să trecem de 5%, sau poate să fie cu PSD. Altfel nu. Mi-am dorit ca Pro România să fie acel partid de stânga ”mișto”, dar nu a ieșit așa”, a declarat Ponta.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.