Clotilde Armand pune „punctul pe i”: „Șefii Poliției Locale Sector 1 și-au dublat, în pandemie, veniturile cu ore suplimentare!”

0

Primarul sectorului 1 le taie banii polițiștilor locali, după ce a constatat că și-au umplut buzunarele în perioada stării de urgență. Clotilde Armand susține că un polițist a luat spor de 40 de mii de lei.

Clotilde Armand a anunţat că va tăia banii poliţiştilor locali din sectorul 1, după ce aceştia şi-ar fi pontat în perioada stării de urgenţă ore suplimentare greu de demonstrat, dublându-şi astfel veniturile.

„Fosta conducere a Poliței Locale Sector 1 și-a pontat anul trecut în perioada stării de urgență sute de ore suplimentare inutil.

Astfel, șefii Poliție Locale Sector 1 și-au dublat veniturile cu ore suplimentare greu de demonstrat. Toți acești polițiști erau apropiați de vechea administrație. Nimeni nu știe nimic despre cum s-au acordat aceste sporuri. Acești polițiști aveau acordul fostei administrații și pentru ei era de ajuns. Sunt 300 de beneficiari în poliția locală și vreo 2 milioane de lei risipite pentru aceste sporuri flagrant de discutabile.

Vă anunț că am decis împreună cu noul director al Poliției Locale Sector 1 să imputăm aceste sume acordate și toți beneficiarii să înapoieze toți banii din perioada martie – septembrie 2020. Un singur șef de serviciu a luat peste 40.000 lei în plus nefăcând nimic (bine, nu chiar nimic. Îmi tăiau corturile în campania electorală, mă urmăreau la evenimente și încercau să le saboteze, luau filmări de la camerele de supraveghere din sediul Biroului Electoral de Sector și le distribuiau unor pesediști sau televiziunilor apropiate de ei pentru a ne acuza de fraudă electorală).

De asta a fost atât de importantă reorganizarea poliției locale. Vor zbura din funcție toți cei care n-au înțeles că nu merge cu poliția politică, cu toleranța față de mafia imobiliară sau orice ilegalitate. Continuăm!”, a scris primarul Sectorului 1 pe Facebook.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.