Liberalul Sebastian Burduja, deputatul care își face public, lunar, raportul de activitate din Parlament: „Transparență deplină. Un principiu nenegociabil!”

Share:

De prea mulți ani visăm la o clasă politică reformată, la tineri bine pregătiți, cu viziune, soluții și putere de muncă care să facă diferența, pentru fiecare dintre noi, în Parlamentul României. Tocmai din acest motiv votul din 6 decembrie a fost unul extrem de important.

Liderul PNL Sector 1, Sebastian Burduja este (doar) unul dintre tinerii deputați liberali care prin pregătirea, viziunea și dăruirea lor pot schimba, radical, fața unui Parlament compromis și pot pune umărul la modernizarea României.

Mai mult, decizia lui Sebastian Burduja de a informa cetățenii în privința planurilor/proiectelor pe care le va iniția în Parlament este salutară și reprezintă, până la urmă, o dovadă de transparență și respect față de alegători. Un demers care ar trebui urmat de cât mai mulți candidați.

De asemenea, tânărul deputat liberal este unul dintre puțini aleși care a decis să își facă public, lunar, raportul de activitate din Parlament!

„Transparență deplină. Un principiu nenegociabil. Am decis să public lunar raportul meu de activitate în Parlament. Nu este neapărat o practică, deși articolul 12 din statutul parlamentarilor prevede (la punctul 1) că deputații și senatorii trebuie să dea dovadă de transparență în activitatea parlamentară.

Dincolo de statut, fac acest raport lunar pentru că dumneavoastră, cei datorită cărora sunt astăzi deputat, aveți dreptul să știți cum arată activitatea mea în Parlament. Îmi fac datoria față de dumneavoastră și de țară cu onoare și responsabilitate. Iar transparența este o valoare de la care nu avem voie să facem niciun compromis. Mai ales că îmi doresc să recâștigăm încrederea dumneavoastră în acest Parlament – cea mai importantă instituție a democrației. Raportul meu pentru prima lună de activitate ca deputat este disponibil aici https://bit.ly/3kXQTza

Dacă aveți sugestii, propuneri, idei, le aștept cu mare drag la adresa sebastian.burduja@cdep.ro. Înainte, împreună!”, a precizat, pe pagina de Facebook, deputatul PNL, Sebastian Burduja.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.