Liberalul Sebastian Burduja pune “punctul pe i”: “Avem o mare oportunitate: România digitală, cu miliardele de euro puse la dispoziție de UE!”

Share:

Deputatul PNL, Sebastian Burduja, este unul dintre tinerii politicieni care pun un accent deosebit pe digitalizare, pe o relație funcțională și eficientă între stat și cetățean, care să ofere normalitate, confort și accesabilitate.

Liberalul a punctat faptul că și-a plătit impozitele locale prin ghiseul.ro în mai puțin de cinci minute.

“Tocmai mi-am plătit impozitele locale prin ghiseul.ro. Totul a durat mai puțin de cinci minute, am luat și bonificația, iar în decurs de câteva secunde aveam pe e-mail dovada plății. Ce mult înseamnă digitalizarea!

Dincolo de faptul că e un exemplu că #sepoate și în România, soluțiile precum ghiseul.ro pun relația stat-cetățean pe cu totul alte baze: de normalitate, de confort, de accesibilitate.

Avem o mare oportunitate: România digitală, cu miliardele de euro puse la dispoziție de Uniunea Europeană. Avem tot ce ne trebuie: resursă umană de top, infrastructură de top (încă între primele țări din lume ca viteză a conexiunii de internet). E timpul”, a precizat, pe pagina de Facebook, deputatul PNL, Sebastian Burduja.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.