Teatrul Național ”I.L.Caragiale” suspendă spectacolele pentru următoarele 14 zile

Share:

Teatrul Național ”I.L.Caragiale” anunță SUSPENDAREA, pentru următoarele 14 zile, a tuturor spectacolelor și evenimentelor programate în sălile proprii,  începând cu data de 8 martie 2021, ora 00:00, în conformitate cu HOTĂRÂREA nr. 8 din 07.03.2021 a Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă (CMBSU):

”Art. 1 Se constată că la nivelul Municipiului Bucureşti rata de incidenţă cumulată calculată la 14 zile, în data de 05.03.2021 a fost de 3,05/1000 locuitori fapt pentru care, începând cu data de 08.03.2021 ora 00:00 se dispun următoarele măsuri pentru o perioadă de 14 zile, urmând a fi reevaluate la finalul acesteia:

Punctul 8. Este interzisă organizarea şi desfăşurarea activităţii cu publicul în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte, inclusiv celor de tipul drive-in (…)”.

Spectacolele  TNB  din săptămâna 8-14 martie 2021 suspendate din cauza dispozițiilor CMBSU vor fi REPROGRAMATE  în  prima săptămână de după ridicarea restricțiilor, spectatorii  beneficiind de toate drepturile conferite de biletul de acces la data reprogramării  spectacolului respectiv.

Pentru spectatorii care nu pot utiliza biletul la data reprogramării spectacolului, RETURUL contravalorii biletelor achiziționate se va face la Casa de bilete a TNB începând  cu  data de luni, 15 martie 2021. Orar de funcționare: de luni până vineri între orele 11.00-18.00.

Spectatorii care au achiziționat BILETE ONLINE vor primi o notificare cu instrucțiuni de la MyStage,  pe adresa de e-mail de pe care au cumpărat biletele.

În cazul spectacolelor/evenimentelor GĂZDUITE de TNB în intervalul sus-menționat, informațiile cu privire la reprogramarea acestora vor fi furnizate de către respectivii organizatori. 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.