Senatoarea Diana Șoșoacă, amuzată de varianta înscrierii în PSD: „Mi-e bine independentă. Am reușit să schimb multe lucruri singură!”

Diana Șoșoacă, fostă senatoare AUR, spune că nu o tentează înscrierea în PSD, motivând că partidul condus de Marcel Ciolacu trebuie să scape de baronii locali și să recunoască vina susținerii unui guvern PNL.

Senatoarea aleasă pe listele AUR a râs la declarațiile lui Marcel Ciolacu, care a spus despre ea că are o figură bună și că nu ar avea nimic împotrivă să se înscrie în PSD.

„Eu trebuie să mă înscriu în toate partidele, că toate mă vor. E pe principiul dacă ea nu ne vrea, noi o vrem. Deocamdată mi-e bine independentă și cred că am reușit să schimb multe lucruri singură. PSD trebuie să treacă prin schimbări majore, să renunțe la baronii locali, să își facă curat în partid cu cei condamnați penal, cei care și-au bătut joc de țară. Și mai am o pretenție de la PSD, având în vedere că au avut majoritate și au susținut Guvernul PNL abuziv și a susținut acele legi abominabile, le solicit să iasă public și să își recunoască vina, să își asume ce s-a întâmplat de un an de zile în România, inclusiv morți din spitale. În aceste condiții putem vorbi cât de cât de un partid curat”, a spus Diana Șoșoacă, miercuri, la Parlament.

Diana Șoșoacă nu a dorit să comenteze despre propunerile primite, dar întrebată dacă o atrage PSD a răspuns că „Nu!”

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.