Premierul Cîțu îl avertizează pe ministrul Voiculescu: „Trebuie să ne concentrăm şi pe pandemie, nu doar pe campania de vaccinare!”

0

Florin Cîţu îi cere explicaţii ministrului Sănătăţii privind reducerea numărului de paturi la ATI Timişoara. Premierul a mai precizat că i-a atras atenţia ministrului Sănătăţii asupra faptului că „trebuie să ne concentrăm şi pe pandemie, nu doar pe campania de vaccinare.

La finalul şedinţei de guvern, premierul a declarat că i-a atras atenţia ministrului Sănătăţii asupra faptului că autorităţile trebuie să se concentreze şi pe pandemie, nu doar pe campania de vaccinare.

„I-am atras atenția că trebuie să ne concentrăm și pe pandemie, nu doar pe campania de vaccinare care merge foarte bine. Am auzit, de exemplu, şi vreau să verificăm, dacă este adevărat că la Timişoara a fost redus numărul de paturi la ATI, ceea ce ar fi foarte grav. Aş vrea să ştiu şi eu acest lucru, dacă este adevărat sau nu şi cred că toţi vrem să aflăm aceste lucruri”, a declarat premierul  la finalul ședinței de guvern de miercuri.

Premierul Cîțu a mai precizat că nu este de acord cu reducerea numărului de paturi la ATI.

„Am spus acum câteva luni de zile, când auzeam tot felul de discuții ca să eliminăm spitale Covid sau să reducem numărul de paturi ATI, că nu este momentul. Nu sunt de acord și nu voi fi de acord cu așa ceva. Dacă la Timișoara s-a întâmplat așa ceva, aș vrea să știu și de aceea aș vrea să pun această întrebare și public”, a mai afirmat Cîțu.

Premierul Florin Cîţu a cerut declanşarea unei anchete după ce în spaţiul public au apărut informaţii potrivit cărora au fost vaccinări anti-COVID peste rând, fără a se ţine cont de platforma de vaccinare.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.