Gabriela Firea, revoltată: „Rezultatul unui an și jumătate de guvernare de dreapta-mai puțini bani de buzunar pentru fiecare român!”

Share:

Gabriela Firea, prim-vicepreşedintele PSD, susţine că rezultatul unui an şi jumătate de guvernare de dreapta se traduce în „mai puţini bani în buzunar pentru fiecare român”. Fostul edil al Capitalei a avertizat că preţurile de consum în luna februarie 2021 sunt mai mari decât în anul predecent.

Gabriela Firea susţine că Executivul condus de Florin Cîţu a luat măsuri care au dus la creşterea preţurilor, ceea ce se traduce printr-o diminuare a veniturilor. Senatoarea PSD a criticat în termeni duri decizia guvernanţilor de a îngheţa pensiile şi salariile pe fondul crizei generate de pandemia de COVID-19.

„Mai putini bani in buzunar pentru fiecare român : acesta este rezultatul unui an si jumatate de guvernare “de dreapta”. Cât am guvernat, am fost acuzați că am generat inflație din cauza creșterii veniturilor populației (când, de fapt, inflația a fost generată de prețurile reglementate, energie, combustibil)!
Acum, ei au înghețat pensile și salariile, dar, degeaba, avem și inflație și creștere a prețurilor de consum!
Potrivit Institutului Național de Statistică, preţurile de consum, în luna februarie 2021, comparativ cu luna februarie 2020, au crescut cu 3,2%!
Deci cum e mai bine: să crească prețurile, dar și veniturile sau să crească prețurile, iar veniturile să scadă!?”, a scris senator PSD Gabriela Firea, pe Facebook.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.