Alianta USR PLUS vrea un guvernator profesionist in Delta Dunarii. Ciolos: Va fi o recrutare pe baza de competente!

0

Săptămâna următoare va fi lansat un apel deschis la candidaturi pentru postul de guvernator al Deltei Dunării, după ce a fost finalizat documentul „DeltaVie 2030”, informează preşedintele PLUS, Dacian Cioloş.

„Intrăm în ultimele etape pentru selecţia transparentă a Guvernatorului ARBDD în Deltă, după aproape o lună de dezbateri deschise publicului, cu asociaţii şi oameni de acolo. Urmează, începând de săptămâna viitoare, să facem apel deschis la candidaturi pentru postul de guvernator, Alianţa USR PLUS asumându-şi responsabilitatea acestei numiri după o recrutare profesionistă. Nu, nu e doar de ochii lumii. Nu avem un guvernator scos din pălărie. Chiar vrem să facem o recrutare pe bune, pe bază de competenţe”, a scris Cioloş pe Facebook.

El a menţionat că în această săptămână a fost finalizat documentul „DeltaVie 2030”, care stă la baza realizării profilului viitorului guvernator, realizat prin consultarea a peste 50 de reprezentanţi ai organizaţiilor guvernamentale şi neguvernamentale, administraţiei locale, comunităţii locale, comunităţii ştiinţifice şi mediului de afaceri, după o lună de dezbateri tematice.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.