Nicolae Voiculet, revoltat: Scrisoare deschisă adresată premierului Cîțu din partea unui “terorist” român!

0

Cer public demisia prim-ministrului liberal Florin Cîțu după declarațiile acestuia de ieri, 12 Martie 2021, cu privire la scepticii anti-vaccin, respectiv cei ce nu suntem de acord cu măsurile impuse de autorități, pe care ne-a numit “TERORIȘTI”.

El a comparat acțiunile cetățenilor români care contestă vaccinarea sau respectarea măsurilor de igienă și distanțare, cu acțiuni ale teroriștilor.

Acest antiromân pe care nu l-a ales niciun cetățean român pentru funcția de prim-ministru al României, ci a fost numit politic de către Klaus Iohannis, prin această declarație halucinantă de jignire fără precedent la adresa tuturor românilor, a incriminat milioane de cetățeni.

Partidul liberal în frunte cu președintele Iohannis trebuie imediat să ia atitudine, dacă au respect față de cetățenii României și să-l demită pe Florin Cîțu din funcția de premier, pentru că acesta nu face cinste înaltei demnități onorabile a funcției de premier și nici românilor pe care i-a jignit.

Dacă este un om cu demnitate și onoare, așa după cum chiar el susține, atunci să-și ceară scuze public și să-și dea demisia din fruntea guvernului României.

DEMISIA este singura soluție de decență pentru a-și cere iertare în fața noastră, a “teroriștilor”români!

Nicolae Voiculeț, un “terorist” român.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.