Scandal uriaș după umilința cu Kosovo. Vasile Stângă îi cere demisia lui Alexandru Dedu!

Fostul handbalist Vasile Stângă, dublu medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice cu naţionala României în 1980 şi 1984, a declarat, luni, pentru Agerpres, că în urma înfrângerii umilitoare a primei reprezentative cu Kosovo, din preliminariile EURO 2022, primul care trebuie să demisioneze din funcţie este preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Alexandru Dedu.

„Ca orice om de onoare, şi am văzut şi în alte părţi, pentru rezultate foarte, foarte slabe, primul care trebuie să demisioneze este Dedu. Fără niciun fel de discuţie. Păi dacă săptămâna viitoare nu ne calificăm cu fetele la Olimpiadă atunci ar trebui organizată urgent o Adunare Generală în care să i se ceară oficial demisia. Şi nu numai lui, ci întregului Consiliu de Administraţie, întregului Biroul Federal, toată lumea să plece. E evident că managementul nu funcţionează, e foarte slab. Atât a ştiut, să pună taxe uriaşe la cluburi pentru a le împovăra. Probabil ca să îşi facă ei salariile cât mai mari. În rest nu s-a făcut nimic, nimic, nimic”, a afirmat Stângă.

El a catalogat drept „o umilinţă şi o ruşine” înfrângerea de duminică seara în faţa selecţionatei Kosovo.

Echipa naţionala masculină de handbal a României a fost învinsă de selecţionata Kosovo, cu 30-25 (16-12), duminică seara, în Sala Polivalentă ”Ioan Kunst-Ghermănescu” din Bucureşti, în Grupa a 8-a din faza a doua a preliminariilor Campionatului European – EHF EURO 2022.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.