Victor Ponta îl desființează pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu

În stilul ce ne caracterizează, de prea mulți ani, politicienii aflați în diferite funcții sau avizi de accederea în acestea, se urcă, abject, cu picioarele pe orice tragedie. Cu cât mai multe victime, cu atât mai mare scandalul, cu atât mai mare obsesia de a obține capital electoral.

Premierul pe atunci, Victor Ponta, a fost unul dintre puținii lideri politici care au demisionat din funcție după “tragedia de la Colectiv”. Resposabilitate, decență față de suferința victimelor, respect față de sine însuși. Să ne aducem aminte cum Vlad Voiculescu protesta vehement pe atunci și se erija în avocatul românilor afectați de sistemul de sănătate.

Astăzi, Ponta nu mai este premier. Este, însă, el, acuzatorul Vlad Voiculescu, ministru al Sănătății. Tragedia de la Institutul Matei Balș cu 26 de morți nu s-a soldat cu vreo demisie. Mai mult, documentarul “Colectiv”, nominalizat pentru Oscar, în cadrul căruia Vlad Voiculescu joacă un rol central, ca și omul care are soluțiile pregătite pentru a se evita, pe viitor, asemenea tragedii! Tupeu uriaș, ipocrizie pe măsură…

“Mda- solutiile le stim :

  1. “ demisia Ponta”
  2. “M..e PSD” si
  3. Vlad Voiculescu face inca un film despre Sistemul de Sanatate din Romania !

Restul nu mai conteaza”, a punctat,pe pagina sa de Facebook, liderul Pro România, Victor Ponta.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.