Marele bachetbalist, Anton Netolitzchi, a murit din cauza COVID-19

0

Anton Netolitzchi, fostul mare baschetbalist al României, a încetat din viaţă, la vârsta de 63 de ani, din cauza Covid-19, au anunţat, miercuri, CSA Steaua şi Federaţia Română de Baschet.

Acesta se afla intubat în stare gravă în același salon ATI de la Spitalul Colentina în care a fost internat şi fratele său. Pe 29 noiembrie 2020, antrenorul de baschet Valeriu Netolitzchi deceda în urma infecției cu noul coronavirus. Internat la Spitalul Colentina, medicii de la Terapie Intensivă au luptat o săptămână pentru a-i salva viața dar din păcate nu s-a mai putut face nimic.

“Federaţia Română de Baschet anunţă cu multă tristeţe şi profund regret trecerea în nefiinţă a fostului mare internaţional Anton Netolitzchi. În vârstă de numai 63 de ani, cel mai titrat jucător al CSA Steaua Bucuresti s-a stins din viata, astăzi, la secţia ATI a Spitalului Colentina, după o lungă şi grea suferinţă cauzată de virusul Sars-Cov-2, la numai patru luni de la decesul fratelui sau Valerian Netolitzchi!”, este anunţul FR Baschet.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.