Ludovic Orban pune la punct PSD: „PNRR-un adevărat Plan Marshall pentru dezvoltarea României!”

Share:

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, afirmă că Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) reprezintă instrumentul pentru relansarea cât mai rapidă a economiei şi pentru creşterea calităţii vieţii românilor, iar vicepremierul Kelemen Hunor anunţă că PNRR va fi lansat joi în dezbatere publică de către Guvern, urmând să fie aprobat săptămâna viitoare.

„România are şansa unică la dezvoltare prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) şi mă bucur că am ajuns la un acord în coaliţie pe acest document, în consultare cu preşedintele României, domnul Klaus Iohannis. PNRR reprezintă un adevărat Plan Marshall pentru dezvoltarea României. Putem utiliza cât mai eficient cele 30 de miliarde de euro de care beneficiază România, pentru investiţii şi reforme în domeniile infrastructurii, educaţiei, sănătăţii, mediului, digitalizării, de asemenea în domeniul managementului apelor, sistemului de irigaţii, energiei verzi. Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă este instrumentul pentru relansarea cât mai rapidă a economiei şi pentru creşterea calităţii vieţii românilor”, a scris Orban, miercuri, pe Facebook.

Vicepremierul Kelemen Hunor arată că PNRR va fi adoptat săptămâna viitoare de Guvern şi că cele 30 de milioane de euro de care va beneficia România în următorii şase ani reprezintă o „oportunitate uriaşă”.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.