Muzicianul de exceptie, Nicolae Voiculet: Sub mască se pot ascunde adevărații teroriști!

0

În ultimii ani, lăcașele de cult mozaic au fost atacate în toată Europa, iar acum mâna teroriștilor lovește în plin și în inima ortodoxiei creștine din România.

Sunt acțiuni condamnabile..!

O voce puternică ca cea a ambasadorului David Saranga, am avea și noi nevoie acum, ca să ne apere de atacurile generate de forțele ultranaționaliste europene, prezente în România.

Este evident că asistăm la un atac împotriva evreilor și a creștin-ortodocșilor, fiind un act premeditat și reprobabil pe care îl trăim cu groază zilele acestea la București.

Această politică a măștilor care acoperă fețele oamenilor, va genera acțiuni continue ale acestor forțe extremiste, prin simplu fapt că își vor ascunde chipurile.

Biserica de lemn din parcul IOR, este Biserica Neamului Românesc, e Biserica lui Hristos, care a fost atacată și observ că oficialii țării tac.

Dinamica evenimentelor este clară prin atacul cu apelativul Ji… adresat actriței Maia Morgenstern, un simbol al scenei românești la nivel global, urmat de mâinile teroriștilor criminale care au spoit și au întinat Biserica noastră ortodoxă din parcul IOR.

Să fie oare o întâmplare că Toate aceste acțiuni teroriste, sunt concertate la unison în perioada Paștilor evreiesc, catolic și ortodox..?

Domnule prim-ministru al României, aceștia sunt adevărații teroriști, nu poporul român..!

 Nicolae Voiculeț

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.