Rareș Bogdan pune „punctul pe i”: „Campania de vaccinare împotriva COVID-19-un fiasco fără implicarea Armatei!”

0

Europarlamentarul liberal Rareş Bogdan consideră că ar fi fost un fiasco campania de vaccinare împotriva noului coronavirus dacă Armata nu s-ar fi implicat şi ar fi lăsat organizarea la nivelul direcţiilor de sănătate publică.

Rareş Bogdan, prim-vicepreşedintele PNL, a vorbit şi despre ce va conţine certificatul de vaccinare care ar urma să fie folosit la nivelul Uniunii Europene.

„Vom avea un certificat care conține trei chestiuni foarte importante, nu conține doar varianta inițială propusă propusă de Grecia, Italia, Spania, adică varianta obligatorie a unui vaccin din cele patru acceptate, acum urmează al cincilea acceptat pe teritoriul european și practic acest certificat care va fi disponibil și online (…)

Prevede trei chestiuni în interioul lui, ca proiect prezentat deocamdată. Dacă ai făcut un vaccin din cele acceptate la nivel european: Pfizer, AstraZeneca, Moderna, Johnson&Johnson (…) dacă ai un test PCR, adică exact modalitatea prin care astăzi intri într-un stat european, ai un test negativ făcut cu maxim 48 de ore înainte poți să călătorești ceea ce nu înseamnă restricția unui vaccin obligatoriu. (…) Pentru cei care au avut deja boala, care au anticorpi, vor prezenta un certificat de prezență a anticorpilor în corpul lor în urma faptului că au trecut prin boală și ei vor putea intra în țările respective”, a explicat Rareș Bogdan, la emisiunea Insider Politic, difuzată de Prima TV.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.