Trump i-a scris, înainte de a pleca de la Casa Albă, o scrisoare „foarte generoasă” lui Biden

0

Fostul președinte Donald Trump spune că i-a scris lui Joe Biden o lungă scrisoare “din inimă”, înainte să plece de la Casa Albă, chiar dacă republicanul crede că actualul președinte “este cumpărat” de China, potrivit New York Post.

Trump a discutat conținutul scrisorii în timpul unui podcast publicat luni de Lisa Boothe, lider de opinie conservator.

“Practic îi urez noroc și, știi, avea câteva pagini și am scris-o din inimă, pentru că vreau să-l văd făcând bine. Uite, e acolo. Au fost alegeri fraudate, alegeri pe care, știi, nu le voi ceda niciodată și, apropo, Hillary Clinton a spus că el nu ar trebui să cedeze vreodată. Hillary Clinton, lucrurile pe care le-a spus au fost oribile”, a spus el.

Trump a adăugat: “Dar știi ce, e acolo, și vreau ca el să facă bine, dar asta nu include închiderea Conductei Keystone, care apropo, din punct de vedere al impactului ecologic este mult mai bine decât să le avem pe trenuri, însă prietenul și suporterul său Warren Buffett are trenuri. Nimeni nu vorbește despre asta”.

Joe Biden nu a publicat scrisoarea lui Trump, însă a catalogat-o ca fiind „foarte generoasă”. Scrisoarea a urmat o perioadă caustică după alegerile prezidențiale din toamnă, plină de litigii și acuzații de fraudă din partea lui Trump și totodată, după asaltul asupra Capitoliului.

În interviul acordat în podcast, Trump a atacat politicile lui Biden privind frontiera dintre SUA și Mexic și le-a cerut republicanilor să “lupte puternic” înaintea alegerilor interimare din 2022.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.