Gabriela Firea intervine în scandalul Violeta Alexandru-Vlad Voiculescu: „Depuneți dovezile la Parchet, nu pe Facebook!”

0

Prim-vicepreședintele PSD Gabriela Firea reacționează după disputa pe Facebook dintre Violeta Alexandru și Vlad Voiculescu privind trucarea datelor pandemiei pentru organizarea alegerilor parlamentare: „Depuneți dovezile la Parchet, nu pe Facebook”, spune Firea.

„<Cifrele au fost MĀSLUITE anul trecut, pentru a se organiza alegeri!> Asta i-a scris pe Facebook ministrul Voiculescu (USR-Plus), fostei ministru V. Alexandru (PNL). Depuneți dovezile la Parchet, nu pe Facebook!”, scrie Firea pe Facebook.

Fostul ministru al Muncii din guvernul Orban, Violeta Alexandru, îi reproșează lui Vlad Voiculescu, fără a-i da însă numele, modul în care comunică pe tema numărului tot mai mare de infectări din Capitală. Ea spune că declarațiile lui mai degrabă sporesc îngrijorarea decât să ajute.

Ministrul Sănătății i-a dat replica într-un comentariu la postarea respectivă. Vlad Voiculescu spune că felul în care a fost calculată rata de incidență în perioada alegerilor parlamentare i-a ridicat semne de întrebare.

„Felul <inovativ> în care a fost calculată incidenţa înainte de alegeri mi-a ridicat câteva semne de întrebare. Din calcul au fost eliminate cifrele din focare – nicăieri în Europa nu s-a mai procedat aşa. Din calculul incidenţei la 14 zile au fost <pierdute> vreo două zile. Astea sunt <artificiile> de anul trecut pe care le-am descoperit cu surprindere și mai mult decât atât.”, a răspuns Vlad Voiculescu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.