Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, nu mai acceptă jumătăți de măsură: Liberalii au măsluit cifrele pandemiei!

0

Într-un răspuns pentru fostul ministru al Muncii, Violeta Alexadru, Vlad Voiculescu susţine arată că, înainte de alegeri, liberalii au măsluit cifrele pandemiei și au făcut în așa fel încât să dea bine.

Ministrul Sănătăţii spune că a descoperit „cu surprindere” artificiile de anul trecut.

”Dragă Violeta, avem nevoie să construim încredere și vom reuși doar dacă spunem mereu adevarul. Felul “inovativ” în care a fost calculată incidența înainte de alegeri mi-a ridicat câteva semne de întrebare:

1) din calcul au fost eliminate cifrele din focare – nicăieri în Europa nu s-a mai procedat așa;

2) din calculul incidenței la 14 zile au fost “pierdute” vreo două zile.

Astea sunt “artificiile” de anul trecut pe care le-am descoperit cu surprindere și mai mult decât atât.

Până să vorbim despre cum comunicăm, ceea ce comunicăm ar trebui să fie cât mai aproape de adevăr. Contează, mai ales în situații de genul ăsta. Altfel ne furăm singuri căciula mințindu-ne frumos.

Bănuiesc că nu știai despre “inovațiile” de mai sus. Asta poate îți lămurește de ce am spus zilele trecute că “cifrele sunt altele”, este mesajul postat de actualul ministru al Sănătății la postarea Violetei Alexandru.

Grupul pentru Comunicare Strategică a anunţat circa 6.200 de cazuri noi COVID-19 în ultimele 24 de ore în România. La Terapie Intensivă sunt internaţi 1.367 de pacienţi în stare gravă. 174 de persoane infectate cu virusul SARS-au murit. Ilfovul a depăşit incidenţă 7.4.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.