Ludovic Orban, mesaj către Vlad Voiculescu: „Îl sfătuiesc să nu mai petreacă atât de mult timp pe Facebook și să conducă lupta împotriva pandemiei!”

0

Liderii PNL Ludovic Orban şi Florin Roman au criticat miercuri faptul că ministrul Sănătății își petrece prea mult timp pe Facebook, unde susține în continuare că se raportează greșit rata de infectare cu Covid.

Ludovic Orban a declarat în Parlament că el este foarte ocupat şi nu are timp să urmărească comentariile de pe Facebook, după ce Vlad Voiculescu a postat un comentariu pe pagina de Facebook a Violetei Alexandru, care scrisese că declarațiile lui provoacă îngrijorarea populației.

„Ministrul Sănătății trebuie să conducă lupta împotriva pandemiei, să susțină procesul de vaccinare, să pregătească proiectele pentru PNRR, trebuie să urmărească avizarea tuturor proiectelor de achiziție care sunt solicitate de spitale și finanțate din fonduri europene, trebuie să fie foarte, foarte ocupat. Nu comentez un comentariu. Modalitatea de calcul al ratei de incidență a fost cunoscută pe toată perioada. Am avut cu sprijinul STS aplicația Coronaforms în care sunt toate datele și care nu pot fi modificate în niciun fel”, a declarat președintele PNL, Ludovic Orban, la Parlament, sugerând că îl sfătuiește pe Voiculescu să nu mai petreacă atât de mult timp pe Facebook, așa cum ar trebui să facă toți demnitarii.

„Eu n-am avut timp să citesc comentariile. (…) Eu sunt un om ocupat, sunt un om care am o activitate care nu-mi permit să urmăresc și așa trebuie să fie orice om care deține o funcție publică”, a completat Ludovic Orban.

Liderul deputaților PNL, Florin Roman, a declarat și el, la Antena 3, că Vlad Voiculescu ar trebui să fie demis din funcție, pentru a avea mai mult timp să se ocupe de prezența sa în social media.

„Cred ca e timpul ca prim ministrul să-l trimită pe Voiculescu sa vadă de rețelele sociale. Cred ca ar trebui să primească un ultimatum”, a spus Florin Roman.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.