Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, clarificări necesare: „Nu este niciun scandal între mine și doamna Violeta Alexandru!”

Share:

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, afirmă că nu este „niciun scandal” între el şi deputatul PNL Violeta Alexandru pe tema calculării indicelui de infectare cu noul coronavirus.

„O discuţie civilizată e o discuţie civilizată şi atât, fie că e în persoană, pe Facebook sau în orice altă formă de comunicare. Nu este, deci, nici un ‘scandal’ între doamna Violeta Alexandru şi mine pe tema calculării unui indicator. Este vorba despre o postare şi un comentariu despre două moduri diferite de calcul. Ce vă pot asigura este că modul actual de calcul este adecvat momentului în care ne aflăm şi că nu e nimic dramatic în neregulă cu felul în care fusese calculat înainte. Un indicator este un indicator, e bine în general să judecăm acţiunile”, a scris Voiculescu, miercuri, pe Facebook.

El susţine că „nu există două guverne în lumea asta” care să fi gestionat pandemia la fel.

„Mai mult, nu există un singur guvern care să fi gestionat pandemia cu aceleaşi instrumente şi cu acelaşi succes de când a început şi până astăzi. Unele lucruri se îmbunătăţesc pe parcurs. Asta facem şi noi, în mod transparent: discutăm, aducem argumente, analizăm şi îmbunătăţim ce e de îmbunătăţit”, precizează ministrul.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.