Cioloș, atac dur la adresa „caracatiței pesediste” care controlează Metrorex: „Metroul este al bucureştenilor, nu al unor căpuşari de profesie!”

0

Copreşedintele USR-PLUS Dacian Cioloş afirmă că metroul din Bucureşti s-a oprit, vineri, deoarece ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, s-a apucat să facă „curăţenie la Metrorex, să taie conductele de făcut bani şi reţele de interese”.

„Metroul este al bucureştenilor, nu al unor căpuşari de profesie, care compromit ideea de sindicat şi care se folosesc de angajaţii muncitori şi cinstiţi ai Metrorex pentru a-şi crea avantaje personale. Să fie clar, metroul din Bucureşti s-a oprit azi dintr-un singur motiv: pentru că ministrul Cătălin Drulă s-a apucat să facă curăţenie la Metrorex, să taie conductele de făcut bani şi reţele de interese care fac ca o companie publică ce îşi acoperă singură abia 30% din cheltuieli să dea mai mult de jumătate din sursele ei de venit către o companie privată controlată de caracatiţa pesedistă”, a scris Cioloş, vineri, pe Facebook.

Dacian Cioloș susţine că liderul de sindicat Ion Rădoi este „un pesedist hârşâit în mulgerea resurselor publice”.

„Domnul Rădoi, pesedist hârşâit în mulgerea resurselor publice, şi câţiva aşa-zişi sindicalişti şi-au făcut o conducere a metroului paralelă cu cea oficială şi controlează banii companiei. Şi-au subordonat, de ani buni, o organizaţie sindicală, o controlează şi o manipulează politic şi, de fapt, fac orice pentru a-şi proteja interesele folosind angajaţii Metrorex ca instrument de presiune pentru propriile beneficii. Dincolo de acest personaj care nu mai are nimic de-a face cu sindicalismul, e păcat ca se compromite ideea de sindicat, care ar trebui să reprezinte interesele angajaţilor şi nu interesele unuia care îşi consolidează propria putere”, a mai scris liderul USR PLUS.

Cioloş îi roagă pe bucureşteni şi pe toţi cei afectaţi de oprirea metroului să nu se lase „amăgiţi de acest joc mafiot”.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.