Liderul AUR, George Simion, pune tunurile pe Vlad Voiculescu

Share:

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a anunţat că medici de alte specialități decât infecționiști și ATI-iști vor putea îngriji bolnavi de COVID-19, iar aceștia nu vor fi răspunzători pentru daune, adică nu vor răspunde pentru malpraxis, iar George Simion a atacat dur iniţiativa, în direct la România TV.

George Simion a anunţat vineri, la România TV, că partidul AUR va face toate demersurile pentru a contesta imediat OUG anunţată de ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu.

”Ceea ce a declarat Vlad Voiculescu este strigător la cer! Vom contesta ordonanța care trebuie să fie publicată prin care medicii nu vor mai răspunde pentru malpraxis. Este strigător la cer!”, a declarat George Simion la România TV.

George Simion a criticat în termeni extrem de duri noile măsuri anunţate de Guvern. „Pentru ei nu există sărbătoare, nimic sfânt. Pentru ei există dictatură. Au schimbat modul de calcul până s-a ajuns ca toată lumea să fie peste 7 la mie.

„Se închid sălile de fitness? De ce? Ca să fie stresată? Să se îmbolnăvească? E un teatru grotesc. Iohannis nu are curajul să decrete stare de urgență pentru că știe că nu va trece de Parlament. Ne-am săturat de circul acesta. E timp să oprim mascarada aceasta. Aceasta este o psihoză și o teroare. Românii o să intre în depresie. Gripă nu mai avem, avem doar acea stare de psihoză”, a spus copreședintele AUR George Simion la Marius Tucă Show.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.