Premierul Cîțu, reacție fermă: „Protestul de la metrou este unul ilegal, provocat de un fost deputat PSD care îşi pierde sinecuri”!

Share:

Premierul Florin Cîţu afirmă că protestul de la metrou este unul ilegal, provocat de un fost deputat PSD care „îşi pierde sinecuri”, şi anunţă că i-a solicitat ministrului de Interne, Lucian Bode, să ia măsuri.

„Un fost deputat PSD, care vede că îi dispar sinecurile, face un protest ilegal. Despre asta este acţiunea ilegală care a blocat metroul în această dimineaţă. Din punctul meu de vedere, nimeni nu este mai presus de lege, asta i-am transmis domnului ministru şi trebuie să ia măsuri. Bucureştenii nu trebuie să sufere pentru că un fost deputat pesedist îşi pierde sinecuri. Am transmis acelaşi mesaj domnului ministru Bode”, a scris, vineri, premierul pe Facebook.

Circulaţia trenurilor de metrou este blocată, vineri dimineaţă, de un protest spontan al unor reprezentanţi ai sindicatului USLM în staţia Piaţa Unirii, aceştia coborând în tunel, pe calea de rulare, şi împiedicând pornirea la timp, conform programului normal, a trenurilor de pasageri.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.