Violeta Alexandru o desființează pe Gabriela Firea: „Ceea ce a făcut fostul primar general cu banii bucureștenilor este bătaie de joc în stil PSD-ist!”

0

Viorela Alexandru, președinte PNL București, nu îi dă „nicio şansă” Gabrielei Firea la alegerile din 2024, după ce fostul edil şi-a anunţat intenţia de a candida pentru un nou mandat la Primăria Capitalei. Deputatul liberal susţine că „ceea ce a făcut Gabriela Firea cu banii bucureștenilor este, pur și simplu, bătaie de joc în stil PSD-ist”.

Violeta Alexandru susţine că Firea a lăsat la Primăria Capitalei „un dezastru” , afirmând că „sub PSD, practic s-au tocat resursele în companii falimentare, pe concerte și pe alte evenimente kitsch-oase”.

„Nicio șansă nu mai ai, Gabriela Firea, la Primăria Capitalei! Bucureștenii te-au trimis acasă, rămâi în Voluntari! Crezi că te-au trimis de bine ce ai avut grijă de oraș?
Primarul Bucureștiului, Nicușor Dan, va vorbi în curând mai multe despre situația bugetului. Este un dezastru ceea ce a găsit. Am fost mințiți și ni s-au tocat banii munciți. Pentru mine – un om care iubește acest oraș, care muncește în acest oraș – ceea ce a făcut Gabriela Firea cu banii bucureștenilor este, pur și simplu, bătaie de joc în stil PSD-ist. Dreapta unită nu va minți bucureștenii, orașul are nevoie de corectitudine. Din minciună nu se naște nici dezvoltare, nici modernitate pentru oraș”, a precizat Violeta Alexandru, într-un mesaj publicat pe Facebook.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.