Medicul Emilian Imbri, anunțul așteptat privind data când vom scapă de pandemie

0

Medicul Emilian Imbri a declarat că numărul cazurilor de coronavirus ar putea să scadă abia atunci când vom avea 60% din populaţie vaccinată. Fostul manager al Spitalului „Victor Babeş” estimează că nu va fi înregistrat un regres considerabil în ceea ce priveşte numărul infectărilor la toamnă.

Fostul manager de la Spitalul „Victor Babeş” din Capitală estimează că nu va fi înregistrat un regres considerabil în ceea ce privește numărul infectărilor cu coronavirus în timpul toamnei.

Noi ne putem aștepta să scadă infectarea abia după ce avem, cum zic specialiștii, peste 60% din populație vaccinată. Eu cred că trecem de septembrie-octombrie și încă nu vom avea un regres. Se va simți ceva, dar nu așa spectaculos. Sunt oameni de știință care spun că în cazul în care ai peste 60% și nu apar alte tulpini, putem spune că… Dar dacă nu ai 60%? Dacă lumea începe să dea înapoi, ceea ce nu cred, uitați-vă la numărul mare de persoane care se înscriu pentru vaccinare”, a declarat fostul manager al Spitalului Victor Babeş din Capitală la B1 Tv.

Referitor la cei pe care autorităţile nu-i pot convige să se vaccineze, medicul a explicat: „Din păcate, eu vă spun că este o bătălie cu niște sorți de izbândă îndoielnici. În niciun caz nu putem să-i vaccinăm cu forța și nici nu vom încerca. (…) Din numărul ăsta (al celor care nu vor să se vaccineze – n.r.) o parte șovăie și încă se uită într-o parte și în alta”.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.