USR-PLUS îi dă lovitura de grație lui Dan Tănasă. Deputatul AUR, reclamat la comisia juridică!

Un deputat AUR a fost reclamat la Comisia Juridică de USR-PLUS pentru „comportament injurios”. Sesizarea vine după conflictul de săptămâna trecută de după votul pentru desființarea Secției Speciale. Mai mulți deputați au avut un schimb de replici la limita bunului simț pe holurile Parlamentului, după cuvintele jignitoare ale deputatului Dan Tănasă (AUR) adresate colegilor Silviu Deheleanu și Ionuț Moșteanu, de la USR. 

USR PLUS a depus, luni, o sesizare la Comisia Juridică și la Biroul Permanent împotriva deputatului AUR Dan Tănasă, în care susține că acesta „a dovedit un limbaj inacceptabil și o atitudine dezonorantă pentru calitatea deținută” și solicită, totodată, Alianței pentru Unirea Românilor să îl schimbe din funcția de președinte al Comisiei pentru Egalitate de Șanse.

USR-PLUS a transmis într-un comunicat de presă că lipsa unei sancțiuni în cazul lui Dan Tănasă „ar avea un efect încurajator pentru reiterarea unui comportament grobian de genul celui constatat săptămâna trecută”, potrivit Agerpres.

USR-PLUS cere oficial AUR să îl schimbe pe Dan Tănasă din funcția de președinte al Comisiei pentru Egalitate de Șanse, „funcție în care extremiștii nu își au locul”.

Deputatul Dan Tănasă (AUR) i-a aruncat, miercurea trecută, cuvinte jignitoare, colegului său de Parlament, Silviu Dehelean, după ce în plen a fost dezbătut proiectul privind desfiinţarea Secţiei Speciale.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.