Președintele Senatului, Anca Dragu, nu mai acceptă jumătăți de măsură: „Se vor lua măsuri împotriva celor care nu poartă mască în Senat!”

0

Preşedintele Senatului, Anca Dragu, a anunţat, marţi, că va cere o analiză departamentului de specialitate şi se va trece la măsuri împotriva celor care nu poartă mască de protecţie sanitară în clădirea forului legislativ.

Anca Dragu vrea sancţionarea senatorilor care nu poartă mască, dar i-a luat apărarea lui Vlad Voiculescu, ultimul demnitar filmat fără mască în Parlament.

„Voi cere o analiză de la departamentul de specialitate şi, da, vom trece la măsuri. Cred că asta este singura soluţie. Am făcut apel la responsabilitate. Este responsabilitatea noastră a tuturor să ne conformăm, pentru că trebuie să ne protejăm pe noi, să-i protejăm pe cei de lângă noi. Nu e de joacă cu această pandemie şi cu virusul”, a afirmat Dragu, la Senat.

Întrebată despre ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, care a fost surprins fără mască de protecţie sanitară în Palatul Parlamentului, ea a răspuns că acesta a explicat că voia să bea apă.

„Ministrul Voiculescu era singur, într-un spaţiu foarte amplu. Şi, după cum dumnealui a explicat, avea o intervenţie într-un hol şi voia să bea nişte apă. Nu e o practică pe care dumnealui o aplică. Haideţi să facem aceste imagini cu toţi cei ce nu poartă mască în Parlament”, a susţinut Anca Dragu.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.