Ministrul Muncii, Raluca Turcan, pune „punctul pe i”: „Rămân o adeptă a purtării măștii și vaccinării!”

0

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a răspuns  criticilor legate de faptul că nu a purtat mască de protecţie la o acţiune de împădurire care a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute în zona Sibiului.

”Un răspuns clar pentru criticile care mi s-au adus , referitoare la acţiunea de împădurire de sâmbătă: Condiţia pentru participarea la acţiunea de împădurire a fost ca fiecare participant să facă un test antigen. De asemenea, la locaţia din aer liber, situată pe deal, au fost disponibile măşti şi dezinfectanţi. Cea mai apropiată localitate se află la 6 km, unde rata de infectare era de 0,33. Fotografiile invocate nu au fost reprezentative pentru ansamblul celor aproximativ 5 ore petrecute în aer liber. Măştile au fost purtate, cu puţine excepţii, de regulă când se făceau fotografii, se servea masa sau când se consumau băuturi răcoritoare”, a scris Turcan pe Facebook.

Raluca Turcan a precizat că rămâne o adeptă a măştii de protecţie şi a vaccinării.

”Rămân o adeptă a măştii de protecţie şi a vaccinării şi cred în continuare, cu tărie, în nevoia respectării măsurilor. (…) Repet, în mare parte a celor 5 ore, masca a fost purtată. Îmi doresc să rămânem toţi prudenţi, echilibraţi şi să trecem cu bine de aceste momente”, a arătat Raluca Turcan, care a postat mai multe fotografii de la acţiunea din weekend în care apar purtând mască atât ea, cât şi ceilalţi participanţi.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.