Liderul PNL Sector 1, Sebastian Burduja, revoltat: „O somăm public pe primarul Clotilde Armand să înceteze jignirile, ameninţările şi bullying-ul la adresa PNL!”

0

Manipulările primarului userist al sectorului 1, Clotilde Armand, cel care a uitat, deja, că a obținut funcția de edil datorită implicării totale a PNL Sector 1, în campania de anul trecut, au primit o (nouă) replică pe măsură.

În cadrul unei conferințe de presă, echipa de conducere a PNL Sector 1, în frunte cu liderul filialei, deputatul Sebastian Burduja, a somat-o pe Clotilde Armand să înceteze jignirile la adresa liberalilor.

„Somăm public primarul Sectorului 1, care este primar cu voturile şi sprijinul şi într-un spirit de parteneriat cu PNL, să înceteze jignirile, ameninţările şi bullying-ul la adresa PNL. Cea mai mare jignire dintre toate, care ne doare cel mai mult, este să fim plasaţi lângă cei împotriva cărora am luptat şi luptăm, şi anume PSD.

Nu putem accepta ca doar pentru că nu suntem de acord să ridicăm orbeşte mâna să fim plasaţi lângă PSD. Repet: ne-am dorit o schimbare, am luptat pentru această schimbare, considerăm că este de bun august şi ne dorim un parteneriat. Americanii spun: când umbli cu un ciocan în mână, totul ţi se pare un cui.

Asta descrie foarte bine situaţia de la vârful Primăriei Sectorului 1. Dar oamenii ne spun altceva. Oamenii ne spun că au nevoie de soluţii, că nu mai vor scandal, că vor proiecte, că vor să-şi împinească aşteptările şi să onorăm încrederea pe care ne-au acordat-o prin votul lor”, a afirmat Sebastian Burduja în cadrul conferinței de presă.

„Am prezentat, împreună cu colegii mei consilieri locali la Sectorul 1, câteva dintre proiectele pe care ni le asumăm pentru comunitate. Sectorul nostru are nevoie de proiecte serioase, pentru cetățeni, de construcție și dezvoltare. Noi ne păstrăm aceleași valori, suntem deschiși dialogului și ne dorim să ieșim din logica scandalului, pentru a ne concentra pe soluții pentru oameni.

Vom continua seria de conferințe și declarații publice pe tema importante pentru sector. Le mulțumesc colegilor mei consilieri pentru profesionalism, dedicare și răbdare: Ramona Porumb, Daniel-Constantin Ciungu, Dinu Gheorghe, Adrian Oianu – Consilier Sector 1 Podaru Dan”, a precizat, după terminarea conferinței, liderul PNL Sector 1, Sebastian Burduja, pe pagina sa de Facebook.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.