Nicuşor Dan merge pana la capat. Primarul general a oprit demolarea caselor de patrimoniu de pe strada Icoanei!

0

Primarul general Nicuşor Dan a anunţat că Primăria Capitalei a făcut demersuri în justiţie pentru a opri demolarea caselor de patrimoniu din strada Icoanei 2 – 8, iar acestea au fost admise. În schimb, dezvoltatorul imobiliar susţine că poate relua lucrările pe motiv că a respectat întotdeauna parametrii urbanistici pentru fiecare zonă protejată.

Nicuşor Dan a precizat vineri seară a reuşit să oprească demolarea caselor de patrimoniu din strada Icoanei 2 – 8 deoarece instanţa a dat câştig de cauză Primăriei Capitalei.

„Demersurile în justiţie ale Primăriei Generale pentru a opri demolarea caselor de patrimoniu din strada Icoanei 2 – 8 au fost admise, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 2 a suspendat azi activităţile de demolare. Îmi pare bine că ni s-a dat dreptate în mod prompt şi sper că proprietarul imobilelor a înţeles că nu se pot face abuzuri. Menţionez şi faptul că Poliţia Locală a amendat proprietarul cu 20.000 de lei, pentru nerespectarea condiţiilor de şantier. Voi continua să apăr clădirile de patrimoniu şi să mă opun abuzurilor. Susţin dezvoltarea echilibrată şi legală a oraşului, nu haiducia imobiliară”, a scris, vineri seară, pe Facebook, Nicuşor Dan.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.