George Simion îl pune la punct pe liberalul Alexandru Muraru: „Noi să fim scoși în afara legii sau ei pentru jaful din ultimii 31 de ani? Noi suntem naziștii sau ei?”

Share:

30 de ani de scandaluri politice. 30 de ani de lupte pentru Putere între găștile politice. 30 de ani de ipocrizie. 30 de ani de manipulări și diversiuni. 30 de ani de jaf la adresa avuției naționale. 30 de ani de politică pervertită.

Liderii Alianței pentru Unirea Românilor sunt deciși, prin implicarea totală în slujba cetățeanului, să pună punct nocivele compromisuri și să miște România în direcția dorită de fiecare dintre noi. În aceste condiții, teama actualei clase politice de George Simion, Claudiu Târziu, Sorin Lavric, Dan Tănasă și alți parlamentari AUR este de înțeles.

Dincolo de interminabilele scandaluri politice, care au adus atâtea prejudicii milioanelor de români, și care s-au întins ca o pelagră în diferite formule ale compromisului politic, liderii AUR au arătat, în trei luni de la intrarea în Parlament, că lupta pentru drepturile românilor trebuie să devină o prioritate absolută. Și atunci de ce se mai miră ipocriții și impostorii din politică de ce Alianța pentru Unirea Românilor crește în sondaje cu fiecare zi?

George Simion, Claudiu Târziu, Sorin Lavric și ceilalți colegi din AUR au propus românilor o altfel de politică, una subordonată interesului național, una aflată, exclusiv, în slujba milioanelor de români. Iar candidații AUR au reușit printr-un discurs ferm, pro-România, să convingă sute de mii de români să le acorde votul.

„Noi să fim scoși în afara legii sau ei pentru jaful din ultimii 31 de ani? Noi suntem naziștii sau ei?”, a precizat, pe pagina de Facebook, deputatul AUR, George Simion.

Alexandru Muraru, reprezentant special al Guvernului României pentru Promovarea Politicilor Memoriei, Combaterea Antisemitismului și Xenofobiei, a precizat într-un interviu că partidul parlamentar AUR este „pasibil de scoatere în afara legii” pentru acțiuni extremiste, apologia criminalilor de război şi atacuri la minorități.

Deputatul PNL Alexandru Muraru spune că parlamentarii AUR găsesc mereu noi motive de a protesta şi de propaga ura pentru diverse categorii sociale, pentru că asta face ca populaţia să perceapă mereu un pericol şi să se strângă în jurul lor, căutând soluţii.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.